Stadsbrouwerij

Voor de echte

Bierliefhebber

Waar bierliefhebbers zich thuisvoelen

Reserveer

je eigen taptafel

Een Beertafel is een tafel met een eigen tap, waar je als groep vrienden, collega´s of familie aan gaat zitten, staan, eindeloos kletsen en dansen. Eten aan de Beertafel is natuurlijk ook mogelijk. Bekijk snel onze uitgebreide menukaart. De Beertafels zijn uniek in Limburg; dé gelegenheid om gezellig te borrelen op unieke wijze. De twee bijzondere Alfa Bieren die uit de beertafel worden getapt zijn: Alfa Edel Pils en Alfa Ongefilterd Puur.
De betaling van de Beertafel gaat als volgt: De minimumprijs van een Beertafel is € 35,-.  Op het display kun je zien hoeveel biertjes (in euro´s) er zijn getapt. Wanneer het startbedrag van € 35,- is opgemaakt, kun je makkelijk opwaarderen.

In de Beerkompanie beschikken we op dit moment over 2 Beertafels in de brouwerij.  Wanneer je wenst te reserveren voor één of meerdere Beertafels of wanneer er nog specifieke vragen of wensen zijn, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Of reserveer via mail!

 

 

 

Bezoek de

Alfa brouwerij

Maak kennis met de traditie en proef onze echte Limburgse bieren. Bezoek de brouwerij met proeflokaal, bronhuisje en museum met bioscoop.

Een unieke ervaring voor maar: €9,75 p.p.

Brouwerij bezoek

Alfa Brouwerij
Heëlesche Sjtadsbroewerie

Beerkompanie Alfa bier

Al deze bieren kun je ook komen proeven tijdens een High Beer (VANAF 10 PERSONEN), vergezeld met een bijpassend hapje! Kom jij ook gezellig bier proeven! Reserveren is gewenst.

Heëlesche

Broewerie


Op de eerste verdieping van ons brouwerijcafé bevindt zich een kleine ‘Heëlesche Sjtadsbroewerie’, waarin enkele keren per jaar een beperkte hoeveelheid aan speciaalbier gebrouwen wordt. In elk brouwproces experimenteren onze brouwers met nieuwe hopsoorten en recepten, aangepast op het seizoen en de huidige trends en behoefte van onze gasten. 

Reserveer een High Beer!

Bieren

Bieren

undefinedundefined

undefinedundefined

 

HET BEERMENU

Kies voor een van de heerlijke bieren van Alfa of laat je verassen en bestel een biermenu voor € 12,50! *Alfa Edel Pils, Alfa Ongefilterd Puur, Alfa Super Dort, Heëlesche Sjtadsbroewerie